Finalizare test Burnout

Felicitări pentru că ați luat inițiativa de a vă evalua nivelul de Burnout resimţit. Este important să acordăm atenție și să ne îngrijim de starea noastră de bine emoțională, la fel cum o facem și cu sănătatea fizică.

Rezultatele testelor le regăsiţi pe adresa de e-mail asociată contului dvs. . Este posibil să fiți mulțumit de rezultate și să constatați că sunteți într-o stare bună de sănătate mentală, sau poate că rezultatele vă indică nevoia de a acorda mai multă atenție stresului și echilibrului în viața dvs.

Indiferent de rezultate, este important să țineți cont că burnout-ul poate fi gestionat și că există resurse și suport disponibile pentru a vă ajuta să depășiți această stare. Dacă rezultatele indică un nivel semnificativ de burnout, nu ezitaţi să programaţi o discuţie, apăsând butonul din partea de sus a website-ului.

Nu uitați că aveți puterea de a face schimbări în viața dvs. pentru a vă menține echilibrul și pentru a vă îmbunătăți starea de bine. Luați măsuri pentru a vă reduce nivelul de stres, burnout sau anxietate, pentru a vă acorda timp pentru odihnă și relaxare și pentru a vă investi în activități care vă aduc bucurie și împlinire.

Vă mulțumim încă o dată pentru participarea dvs. totodată vă asigurăm că rezultatele dumneavoastră sunt în deplină siguranţă.

Scroll to Top

Programează o discuţie