Despre noi

we keep you
balanced

Viziunea echipei BurnoutHUB
o societate cu oameni echilibrați și fericiți, în același timp eficienți profesional.
„Burnout-ul este o reacție afectivă la stresul permanent al cărui nod central este diminuarea graduală, cu timpul, a resurselor energetice individuale, incluzând expresia epuizării emoționale, a oboselii fizice și a plictiselii, descurajării cognitive.”
Schirom
(2003)
Viziunea echipei BurnoutHUB
 Toți avem nevoie de echilibru în viață, între domeniul profesional și cel personal, să putem munci cu pasiune, evoluând în carieră, dar ca parte dintr-o viață sănătoasă, satisfăcătoare, alături de prieteni și familie, bucurându-ne și de timpul liber.

În societatea modernă, stresul ocupațional prelungit sau chiar cronic a fost identificat ca factorul principal al declanșării de diverse tulburări psiho-emoționale și psihosomatice, cum ar fi sindromul de burnout, depresia, anxietatea, slăbirea sistemului imunitar, cauzează stări de îngrijorare, agitație, nervozitate, anxietate, tulburări alimentare și / sau de somn, tulburări digestive, cardiace și ale circulației sanguine. Evident, asemenea tulburări  produc o scădere a performanței, o incapacitate ocupațională temporară sau definitivă, putând amenința chiar viața individului.

Misiunea echipei BurnoutHUB
creșterea nivelului conștientizării în ceea ce privește stresul ocupațional și burnout-ul, intervenind, acolo unde este necesar, cu soluții optime și adaptate.​
Misiune echipei BurnoutHUB
Echipa noastră își propune sa vină în întâmpinarea acestor probleme reale apărute în mediul organizațional, prin informarea în privința stresului ocupațional cronic și a sindromului burnout, prin prevenirea, depistarea și intervenția în astfel de situații, la nivel individual și organizațional.

În continuare, misiunea pe care ne-am propus-o și ne-am asumat-o este de a ne implica în mod cât mai activ în prevenția, depistarea și depășirea manifestărilor date de burnout-ul ocupațional, prin construirea platformei ce va oferi informații de specialitate în acest sens, teste psihologice, screening medical, analize statistice menite să atragă atenția companiilor în cazul în care există pericolul de a deveni un mediu patogen pentru angajații săi, dar și de a restabili o cultură organizațională ce oferă un spațiu de muncă sănătos și care promovează echilibrul psihic și emoțional al angajaților.

Din aceste considerente, echipa noastră este formată din specialiști experimentați, psihologi clinicieni, consilieri în gestionarea stresului și a burnout-ului ocupațional, medici în medicina muncii, sociologi. Astfel, putem veni cu informații, analize și recomandări cât mai bine fundamentate științific în scopul pe care ni l-am propus.

Echipa Burnout Management

Oana Vasiu este psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România şi are un master în psihoterapie analitică, fiind membru al Asociaţiei Psihologilor din România şi al Asociaţiei Române de Psihologie Analitică. Participantă la diverse cursuri de consiliere şi psihoterapie,  conferinţe şi congrese naționale și internaționale de specialitate, Oana este specializată în consiliere şi psihoterapie analitică, întehnici de psihoterapie cognitiv-comportamentală și de psihotraumatologie, precum și în psihoterapie prin joc (ludoterapie). Ea lucrează de 15 ani în cabinetulsău din Sibiu, în același timp organizând aproximativ 30 de workshopuri pe teme de autocunoaștere, dezvoltare personală, parenting și gestionarea tulburărilor emoționale si de stres. Oana a publicat deja peste 70 de articole de specialitate în diverse ziare și reviste, în calitate de psiholog colaborator.

Lia Bologa, lector univ. dr in psihologie, psiholog atestat in domeniile: psihologia muncii si organizationala, psihologie clinica.

Răzvan Biriş – Este colaborator și co-acționar în cadrul Burnout Hub, este specialist certificat in activitatea de coaching in urmatoarele domenii: life coaching, career coaching, business coaching, executive coaching, team coaching, sport coaching. Are o experienta de peste 12 ani in mass-media si publicitate, urmată de o carieră de 8 ani în management medical, lucrând activ cu top companii multinaționale prezente pe piața din România. 

Scroll to Top