Despre noi

we keep you
balanced

Viziunea echipei BurnoutHUB
o societate cu oameni echilibrați și fericiți, în același timp eficienți profesional.
„Burnout-ul este o reacție afectivă la stresul permanent al cărui nod central este diminuarea graduală, cu timpul, a resurselor energetice individuale, incluzând expresia epuizării emoționale, a oboselii fizice și a plictiselii, descurajării cognitive.”
Schirom
(2003)
Viziunea echipei BurnoutHUB
 Toți avem nevoie de echilibru în viață, între domeniul profesional și cel personal, să putem munci cu pasiune, evoluând în carieră, dar ca parte dintr-o viață sănătoasă, satisfăcătoare, alături de prieteni și familie, bucurându-ne și de timpul liber.

În societatea modernă, stresul ocupațional prelungit sau chiar cronic a fost identificat ca factorul principal al declanșării de diverse tulburări psiho-emoționale și psihosomatice, cum ar fi sindromul de burnout, depresia, anxietatea, slăbirea sistemului imunitar, cauzează stări de îngrijorare, agitație, nervozitate, anxietate, tulburări alimentare și / sau de somn, tulburări digestive, cardiace și ale circulației sanguine. Evident, asemenea tulburări  produc o scădere a performanței, o incapacitate ocupațională temporară sau definitivă, putând amenința chiar viața individului.

Misiunea echipei BurnoutHUB
creșterea nivelului conștientizării în ceea ce privește stresul ocupațional și burnout-ul, intervenind, acolo unde este necesar, cu soluții optime și adaptate.​
Misiune echipei BurnoutHUB
Echipa noastră își propune sa vină în întâmpinarea acestor probleme reale apărute în mediul organizațional, prin informarea în privința stresului ocupațional cronic și a sindromului burnout, prin prevenirea, depistarea și intervenția în astfel de situații, la nivel individual și organizațional.

În continuare, misiunea pe care ne-am propus-o și ne-am asumat-o este de a ne implica în mod cât mai activ în prevenția, depistarea și depășirea manifestărilor date de burnout-ul ocupațional, prin construirea platformei ce va oferi informații de specialitate în acest sens, teste psihologice, screening medical, analize statistice menite să atragă atenția companiilor în cazul în care există pericolul de a deveni un mediu patogen pentru angajații săi, dar și de a restabili o cultură organizațională ce oferă un spațiu de muncă sănătos și care promovează echilibrul psihic și emoțional al angajaților.

Din aceste considerente, echipa noastră este formată din specialiști experimentați, psihologi clinicieni, consilieri în gestionarea stresului și a burnout-ului ocupațional, medici în medicina muncii, sociologi. Astfel, putem veni cu informații, analize și recomandări cât mai bine fundamentate științific în scopul pe care ni l-am propus.

Echipa Burnout Management

Oana Vasiu este fondatoarea proiectului, psiholog clinician specialist atestat de Colegiul Psihologilor din România, specializată în consiliere şi psihoterapie analitică, în tehnici de psihoterapie cognitiv-comportamentală și de psihotraumatologie, precum și în psihoterapie prin joc de rol, supervizor autorizat. Experiența vine din cei peste 18 ani de activitate în cabinetul său din Sibiu, în același timp organizând zeci de workshopuri pe teme de autocunoaștere, dezvoltare personală, parenting și gestionarea tulburărilor emoționale si de stres.

Răzvan Biriş este manager și co-acționar în cadrul Burnout Management, psiholog in formare si specialist certificat in activitatea de coaching in următoarele domenii: life coaching, career coaching, business, executive and leadership coaching, team coaching, sport coaching. Are o experiență de peste 15 ani in mass-media, publicitate si energie, urmată de o carieră de 8 ani în management medical, lucrând activ cu top companii multinaționale pe piața din România. In prezent este autor online de cursuri de Team Performance Management si Burnout Management.

Conf. Univ. Dr. Mihaela Bucuţă Presedintele Asociatiei Romane de Psihodrama Clasica, în prezent este director de departament in cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, Catedra de Psihologie, implicată în foarte multe proiecte de cercetare, coordonatorul programelor de masterat şi practica din cadrul Universitatii.

Lect. Univ. Dr. Lia Bologa, lector univ. doctor in psihologie, psiholog atestat in domeniile: psihologia muncii si organizațională, psihologie clinica, specializata in tehnici de Neuro-Programare Lingvistica (NLP).

Eduard Egri este medic specialist medicina de familie cu peste 16 ani de experienta in specialitate, are competenta ecografie generala si medicina de intreprindere. Dr Egri este membru in Asociatia Romana de Educatie Pediatrica in Medicina de Familie, Asociatia Medicilor de Familie Romania, Patronatul Medicilor de Familie Sibiu, Societatea Academică de Ultrasonografie Clinică, Asociatia Baby Care Sibiu, lector la numeroase conferinte si congrese nationale si locale.

Teodora Pop – tehnician nutritie, detine un master la ULBS in “Asigurarea calitatii si siguranta alimentelor.”

Teodora Radiciu practica YOGA de peste 7 ani si a absolvit cursurile scolii de yoga Anand Shekhar in Dubai. Dupa experienta acumulata in calatoriile prin care a explorat diverse stiluri, Teodora adduce cursantilor ei echilibrul pe care yoga il aduce in viata de zi cu zi, plina de provocari. “Cand spun Yoga ma gandesc la 3 lucruri: echilibru, creativitate si fluiditate, atat in miscari cat si in procesele mentale”.

Alin Dumitras – instructor Prim Ajutor, fost formator în cadrul Centrului de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, având ca și activitate principală activitatea de formare profesională a paramedicilor prin cursul de prim ajutor calificat, descarcerare și operațiuni de salvare precum și a cursului ,,Consolidare şi dobândire de noi competențe în realizarea accesului intravenos periferic şi protezarea minim invazivă a căilor aeriene – Combitube. Operator pe stația 112 din cadrul Dispeceratului integrat I.S.U./S.A.J. Sibiu. Paramedic în cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu pe autosanitara B2 – Sibiu. Atribuții în ceea ce privește recrutarea, formarea și evaluarea voluntarilor din cadrul I.S.U. Sibiu

Scroll to Top

Programează o discuţie